Wokpanna 32 cm

Artnr SP-5002303200

Wokpanna från Scanpans serie PRO SB+, 32 cm.

3 299 krInStock
Tillfälligt slut

Köp hos en av våra återförsäljare här

En wokpanna är ett måste för dig som älskar wok. Tack vare den sluttande formen kan du röra runt i pannan utan att hälften av ingredienserna hamnar utanför. Den testvinnande non-stick-beläggningen hindrar råvarorna från att bränna fast i botten och gör samtidigt att pannan är lätt att diska.
Pro SB+

Scanpan Pro SB+

Scanpan Pro SB+ passar för den medvetna matlagaren. Samtliga stek- och kokkärl gjuts för hand i fabriken i Danmark och har en grund som består av återvunnet aluminium. Kärlen är belagda med Scanpans egna, testvinnande beläggning Stratanium+. Det anses vara marknadens tuffaste non-stick-beläggning och den är än mer slittålig än tidigare beläggningar från Scanpan.

Pro SB+ möjliggör även hållbar matlagning. Du kan använda minimalt med fett i pannan och ändå få ett perfekt stekresultat. Kärlen är lätta att hålla rena, extremt tåliga och har även en stilren design som håller för år av användning. Den svarta utsidan matchas med snyggt handtag i svarteloxerat stål. Serien är ugnssäker upp till 250 grader och fungerar på alla värmekällor, inklusive induktionshäll.

Varumärke
Scanpan
Produktserie
Pro SB+
Färg
Svart
Material
Aluminium
Storlek
32 cm
Bottendiameter (cm)
14,5 cm
EAN
083421217356
EAN14
1083421217355

Fem års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Belagda kokkärl


Belagda kokkärls non-stickfunktion underlättar inte bara matlagningen utan även rengöringen. Genom att ta hand om dina belagda stekpannor, kastruller och grytor ökar du dess livslängd. I filmen får du tips på hur du sköter om både din stekpanna och hur du ger den bästa förutsättningar för ett långt och lyckligt liv på spisen.

• Överhetta aldrig din belagda panna eller gryta. Non-stick funktionen kan förstöras och pannan blir ”trög” och kräver mycket smör eller olja för att inte maten ska fastna.

• Låt en belagd panna eller gryta svalna innan den diskas i varmt vatten med diskmedel.

• Läs i produktinformationen om den tål maskindisk men undvik helst detta då det sliter på produkten. 

• Diska alltid en belagd panna noggrant, kvarlämnade matrester kommer brännas fast vid nästa användning vilket försämrar non-stickfunktionen.

• Gnugga pannan med hushållspapper för att torka torr och för att se att den är riktigt ren.

• Använd ättika eller putsmedel för att ta bort svåra fläckar på den rostfria underdelen av pannan.


Induktion
En panna eller gryta som upplevs fungera sämre än tidigare på induktion kan behöva rengöras på undersidan från avlagringar som t.ex. inbränt fett, sot från gasspis eller liknande då detta försämrar magnetismen. Ett experiment Scanpan har utfört visar att om kokkärlet lyfts en aning från hällen har det liten inverkan på induktionen men om man förde in ett papper under kärlet fungerar inte den längre. Detta visar på att underhåll av pannans undersida är viktig.

Liknande produkter