Grilla allt som grillas kan – förrätt och huvudrätt såväl som dessert. Proffskocken Sebastian Gibrand delar med sig av tre goda grillrecept att testa i sommar!
Att grilla är ett utmärkt sätt att experimentera och utmana sig själv i sin matlagning. Nästan allting går att lägga på gallret. I sin grillskola visar Sebastian hur du lagar tre av hans favoriter: fetaostpaket, shawarma och grillade persikor. Testa ett nytt recept, eller varför inte alla tre? De går utmärkt att kombinera rätterna och sätta ihop till en trerätters grillmiddag.
Dags att släppa loss fantasin vid grillen!
Kryddigt fetaostpaket
Hur får du till den där mjuka, saftiga och perfekt grillade fetaosten? Det har givetvis Sebastian stenkoll på! Här guidar han dig genom sin bästa förrätt till grillkvällen: fetaostpaket med smak av citron, espelettepeppar och färsk oregano.
Shawarma på lamm
En smak av mellanöstern! Gör som Sebastian och bjud på grillade lammfärsspett till huvudrätt. Varför inte i form av en läcker shawarma med färska grönsaker, libabröd, yoghurtsås och Zhoug – en stark, grön korianderdressing?
Grillade persikor med mandelkaka
Grillat är alltid godast – även när det gäller frukt. Här delar Sebastian med sig av sitt favoritrecept på grillade persikor. Det är en saftig efterrätt som bjuder på sommarens bästa smaker: söt frukt, hallon, vanilj och mandel.

Pryltips!
Är du redo för att kicka igång grillsäsongen? Det är egentligen bara din egen kreativitet – och utrustning – som sätter gränserna för vad du kan åstadkomma vid grillen. I Globals sortiment hittar du sommarens hetaste grillredskap.
Läs mer