Filip Poons nyårsmiddag går inte av för hackor. Krispiga langos till förrätt, entrecôte och skysås till huvudrätt och en rejäl chokladbomb som avslutning.
Vill du äta hållbart? Låt alger bli ett stående inslag på menyn. Det är en superråvara som är lika miljövänlig som fullproppad med nyttoämnen och umami.
Sebastian Gibrands trerättersmeny passar perfekt på en guldkantad tillställning som nyår. Hur låter det med råbiff följt av löjromspizza och pannacotta?
I händerna på de kunniga knivmakarna i Yoshikin vävs japansk filosofi, traditionellt hantverk och modern design samman till ett enkelt och stilistiskt uttryck.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på sidan
Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.