Julienne & brunoise som Kocklandslaget

Lär dig att hacka som proffsen! I videon visar Ludwig Tjörnemo från Svenska Kocklandslaget hur du gör julienne och brunoise, det vill säga skär grönsaker i perfekta strimlor och tärningar.
Läs mer
Stycka kyckling som Kocklandslaget
Att stycka kyckling är enklare än vad många tror. Proffskocken Anton Husa visar vilken kniv du ska använda och var någonstans du ska sätta den.
Läs mer
Filéa lax som Kocklandslaget
Skippa de färdiga bitarna i frysdisken! Proffskocken Matilda Ewaldh visar hur du enkelt filéar en hel, färsk lax och gör dina egna portionsbitar.
Läs mer
Hacka lök som Kocklandslaget
Finhackad lök behövs till vart och vartannat recept. Därför är det värt att lära sig att hacka med rätt teknik. Lär dig knepen av proffskocken Anton Husa!
Läs mer
Skär fänkål som Kocklandslaget
Grön på fänkål? Proffskocken Matilda Ewaldh lär dig att skära upp kålen på olika sätt och vilka delar som kan du kan använda till vad.
Läs mer
Stycka oxfilé som Kocklandslaget
Osäker på hur du bäst handskas med hel oxfilé? Ta hjälp av Matilda Ewaldh från Kocklandslaget! I videon visar hon hur du putsar och portionerar upp köttet.
Läs mer- All inspiration
- Produkttips
- Recept
- Matprofiler
- Inspiration
- Nyheter
- Knivskola
- Kocktävlingar
- Slipskola
- Skötselråd
- Knivguide